תכנון בתי אוכל

תכנון בתי אוכל
5 (100%) 1 vote

החברה לרישוי עסקים מתמחה בתכנון מסעדות ומטבחים מוסדיים כך שיעמדו בכל דרישות רשויות הרישוי ויקבלו רישיון עסק/ רישיון יצרן כחוק.

תכנון מסעדה או מטבח מוסדי יכול להיות בשיתוף עם עבודת מעצב הפנים שלכם.

הניסיון הרב שלנו בטיפול במסעדות או בתכנון בתי אוכל מוסדיים ועבודת הצוות המסונכרנת של צוות המומחים שלנו המכיר היטב את דרישותיה של רשות הרישוי עליה הוא אמון מאפשר לנו להעביר אותך הליך קצר, מהיר וללא ״הפתעות״ בהליך הוצאת רישיון העסק למסעדה.

תכנן בתי אוכל - החברה לרישוי עסקים בע"מ

עבור כל מסעדה/בית אוכל קיימים  תנאים ייחודיים, לדוגמא ייעוד המבנה בו תוקם המסעדה, תנאי השטח ורמת התאמתו ל״שלום הציבור״, גם התפריט שיוגש רלוונטי בשלב כה מוקדם.

לא כל התקנות נגישות, חלקן עמומות ולעיתים קרובות היכרות אישית עם רשויות הרישוי בערים השונות עשויה לשפוך אור מה ״עובר״ ומה יעכב.

זאת המיומנות שלנו – תכנון בתי אוכל!

אנו בחברה לרישוי עסקים יודעים לכלול כל היבט הרלוונטי למקרה שלך, מתמחים בתקנות וגם בדרכה של כל רשות  לפרש את התקנות בפועל.

זכרו, גם אם המטבח תוכנן על ידי מתכנן מטבחים המתמחה במסעדות וטופל עד לשלב הגשת תכניות לחוות דעת מקדמית של משרד הבריאות, תמיד יכולה להגיע דרישה מרשות רישוי נוספת (למשל כבאות או מנהל הנדסה) שתטרוף את כל העבודה אשר שילמתם עליה.

אצלנו כל המומחים יושבים ביחד על הפרויקט שלך ועל כן דבר לא "נופל בין הכיסאות".

בין המומחים שאנו מפעילים בתכנון מטבח של מסעדה נכללים:

  • מהנדס אינסטלציה
  • תברואן המתמחה במתן מענה לדרישות משרד הבריאות
  • יועץ בטיחות
  • מומחה להליך היתרי בניה (כולל שימושים חורגים)

אנו נדאג מראש שתעברו הליך רישוי עסקים ביעילות, חיסכון ובמינימום ביורוקרטיה – למידע נוסף השאירו פרטים באמצעות טופס צור קשר

Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on FacebookPrint this pageEmail this to someone

השאירו פרטים וקבלו ייעוץ ראשוני ומידע נוסף