רישיון עסק למסעדה

רישיון עסק למסעדה

דף הבית » ענף המזון » רישיון עסק למסעדה

הליך רישוי עסקים למפעל מזון מיועד למפעלי מזון בהקמה, מפעלי מזון ללא רישיון עסק אשר נדרשים בהסדרה וכן למי שנמצא בתהליך איתור נכס לצורך הקמת מפעל מזון חדש.

החברה לרישוי עסקים מתמחה בתכנון מפעלי מזון בפריסה ארצית לקבלת רישיון עסק בהליך החלק והיעיל ביותר. אנו עובדים  עם מיטב החברות המובילות והמוכרות בישראל. חברתנו מלווה מאות מפעלי מזון בגדלים שונים, החל ממפעליםבשטח של מאות מטרים בודדים ועד אלפי מטרים רבים, בכל הליכי רישוי עסקים.הליכים אלה כוללים שינוי תהליכי ייצור במפעלים קיימים, טיפול בדוחות והתנהלות מול משרד הבריאות וכמובן תכנון מפעלי מזון חדשים.

השירותים שאנו מספקים בתחום תכנון ורישוי עסקים למפעלים בתחום המזון כוללים:

  • יעוץ בשלב איתור הנכס ובשלב התכנון וההקמה של מפעל, סניף או עסק מזון.
  • הגשת בקשה לחוות דעת מקדמית מול משרד הבריאות
  • רישיון עסק מזון
  • רישיון יצרן מזון

חברתנו תשמח לעמוד לרשותך!
צור קשר עוד היום לקביעת פגישה עם המנכ"ל בטופס או בטלפון 08-9316127

מפעלים המייצרים מזון נדרשים ברישיון עסק מידי הרשות המקומית, טרם השכרת נכס להקמת מפעל מזון חשוב לבצע בדיקה הנדסית ע"י גורם מקצועי המתמחה בתכנון מפעלי מזון והכנת תיק בדיקה ראשוני, מטרת הבדיקה הינה לוודא כי השטח המושכר תואם את דרישות החוק ולא יתגלו מגבלות להוצאת רישיון עסק לאחר השכרת הנכס.

לאחר הכנת תיק בדיקה ראשוני ולאחר השכרת הנכס, יבנה מתכנן מפעלי המזון בשיתוף עם נציגי המפעל פרוגראמה תכנונית שתבטא את כלל רצונות הלקוח להקמת מפעל המזון כגון: מחלקות השונות, ציוד מבוקש, תהליכי ייצור ועוד. יבוצע תכנון מלא של מפעל המזון ע"פ הפרוגראמה התכנוניות וצפי לגידול עתידי של המפעל, כל זאת בשיתוף מלא עם נציגי המפעל.

תכנון המפעל כולל את הצגת התוכניות המפורטות לאורך כל שלבי התכנון עד ליצירת תכנית סופית העומדת הן בדרישות הלקוח והן בדרישות חוק רישוי עסקים לצורך קבלת רישיון עסק.

כלל החומרים הערוכים יוגשו על ידי מתכנן מפעל המזון לחוות דעת מקדמית במשרד הבריאות, טרם הקמת המפעל.

עם קבלת אישור משרד הבריאות לתכנון המוצע, ייצא הלקוח לשלב הבינוי ויישום התוכנית.

בסיום הליך הבניה יפעל המתכנן מול מח' רישוי עסקים ברשות המקומית לפתיחת בקשה לרישיון עסק וילווה את הליך רישוי העסק מול גורמי הרישוי השונים עד לקבלת רישיון עסק כחוק.

גורמי הרישוי הנדרשים להתייחסות ברישיון עסק למפעלי מזון

הבקשה לרישיון העסק תועבר לגורמי הרישוי הנדרשים לפי פריט הרישוי בצו רישוי עסקים : מח' הנדסה, כיבוי אש, משרד הבריאות (מחלקת בריאות הסביבה ומחלקת שירות המזון), איכות הסביבה (שפכים, איכות אוויר, איכות רעשים), משרד הכלכלה והתעשיה ומח' תברואה.

עם קבלת אישור כלל גורמי הרישוי ולאחר הפקדת האישורים במח' רישוי עסקים ברשות, יונפק רישיון העסק המיוחל 😊.

בנוסף לרישיון עסק, מפעלי מזון נדרשים בקבלת אישור נוסף שהינו חלק בלתי נפרד מהקמת מפעל המזון, אישור זה נקרא רישיון יצרן.

הליך רישוי עסקים למפעל מזון

מפעלים המייצרים מזון נדרשים ברישיון עסק מידי הרשות המקומית, טרם השכרת נכס להקמת מפעל מזון חשוב לבצע בדיקה הנדסית ע"י גורם מקצועי המתמחה בתכנון מפעלי מזון והכנת תיק בדיקה ראשוני, מטרת הבדיקה הינה לוודא כי השטח המושכר תואם את דרישות החוק ולא יתגלו מגבלות להוצאת רישיון עסק לאחר השכרת הנכס.

לאחר הכנת תיק בדיקה ראשוני ולאחר השכרת הנכס, יבנה מתכנן מפעלי המזון בשיתוף עם נציגי המפעל פרוגראמה תכנונית שתבטא את כלל רצונות הלקוח להקמת מפעל המזון כגון: מחלקות השונות, ציוד מבוקש, תהליכי ייצור ועוד. יבוצע תכנון מלא של מפעל המזון ע"פ הפרוגראמה התכנוניות וצפי לגידול עתידי של המפעל, כל זאת בשיתוף מלא עם נציגי המפעל.

תכנון המפעל כולל את הצגת התוכניות המפורטות לאורך כל שלבי התכנון עד ליצירת תכנית סופית העומדת הן בדרישות הלקוח והן בדרישות חוק רישוי עסקים לצורך קבלת רישיון עסק.

כלל החומרים הערוכים יוגשו על ידי מתכנן מפעל המזון לחוות דעת מקדמית במשרד הבריאות, טרם הקמת המפעל.

עם קבלת אישור משרד הבריאות לתכנון המוצע, ייצא הלקוח לשלב הבינוי ויישום התוכנית.

בסיום הליך הבניה יפעל המתכנן מול מח' רישוי עסקים ברשות המקומית לפתיחת בקשה לרישיון עסק וילווה את הליך רישוי העסק מול גורמי הרישוי השונים עד לקבלת רישיון עסק כחוק.

גורמי הרישוי הנדרשים להתייחסות ברישיון עסק למפעלי מזון

הבקשה לרישיון העסק תועבר לגורמי הרישוי הנדרשים לפי פריט הרישוי בצו רישוי עסקים : מח' הנדסה, כיבוי אש, משרד הבריאות (מחלקת בריאות הסביבה ומחלקת שירות המזון), איכות הסביבה (שפכים, איכות אוויר, איכות רעשים), משרד הכלכלה והתעשיה ומח' תברואה.

עם קבלת אישור כלל גורמי הרישוי ולאחר הפקדת האישורים במח' רישוי עסקים ברשות, יונפק רישיון העסק המיוחל 😊.

בנוסף לרישיון עסק, מפעלי מזון נדרשים בקבלת אישור נוסף שהינו חלק בלתי נפרד מהקמת מפעל המזון, אישור זה נקרא רישיון יצרן.

יש ברשותכם מפעל מזון קיים ללא רישיון עסק
או הנכם נמצאים בתהליך איתור נכס להקמת מפעל מזון חדש?
חברתנו תשמח לעמוד לרשותכם, לספק מידע מקצועי בתחום מפעלי מזון
ולתאם פגישת היכרות שאינה מחייבת וללא תשלום.
צרו קשר עוד היום לקביעת פגישה עם המנכ"ל בטופס או בטלפון 08-9316127

לקוחות מובילים מענף המזון שליווינו ועודנו מלווים בהליכי רישוי עסקים:

לקוחות מובילים מענף המזון שליווינו ועודנו מלווים בהליכי רישוי עסקים: