תכנון מטבח קייטרינג
יצור מנות מזון המיועד להסעדה (קייטרינג) דורש לא רק רישיון עסק אלא גם רישיון יצרן כשל מפעל מזון.
לצד החיפושים אחר ציוד למסעדות / ציוד למטבחים ושאר אביזרים למטבח תעשייתי תצטרכו בשלב מוקדם וראשוני להתכונן להוצאת רישיון עסק למפעל קייטרינג + רישיון יצרן לקייטרינג.
כדי להכין את המפעל לקבלת רישיון עסק ורישיון יצרן, תדרשו להפעיל יועץ רישוי עסקים/ מתכנן מטבחים /מהנדס או אדריכל שכן הבקשות לרשויות רישוי העסקים צריכות להיות בחתימתם ומלבד החזית מול משרד הבריאות על המפעל לעמוד בתנאי רישוי עסקים של מחלקות נוספות כמו תברואה, איכות הסביבה וכיבוי אש .
מה שיקבע את מפרט הדרישות של רשויות אלו הוא הפעילות המתוכננת של הקייטרינג, כמות המנות, התפריט וכו'.
החברה לרישוי עסקים מתמחה בליווי מפעלי קייטרינג רבים בהליך הוצאת רישיון עסק ויצרן ומספקת לך את כל המומחים הנדרשים כדי לתכנן לך מטבח שיעבור בהצלחה את כל גורמי הרישוי במהירות וביעילות.
פנה אלינו בהקדם וחסוך הוצאות יקרות!
מנוסים עם עסקי קייטרינג
א. עם תכנון עשרות מפעלי קייטרינג, החברה לרישוי עסקים מנוסה מאוד בהתאמת מפעלי מזון לדרישות גורמי הרישוי .
ב. אנו נספק לך תכנון אדריכלי שיאפשר לך קבלת רישיון עסק ויצרן במהרה בשונה מעבודה עם אדריכל עצמאי שדרישות חוק רישוי עסקים בדר"כ פחות מוכרות לו ובעדיפות משנית.
ג. אנו פועלים מול כל רשויות הרישוי ומחויבים לתהליך מלא, אנו פועלים מול כל רשויות הרישוי ומחויבים לתהליך מלא, בשונה ממתכנן מטבחים שאינו מכיר לרוב את מכלול משרדי הרישוי שהם חלק אינטגרלי בקבלת רישיון עסק.
ד. הצוות שנעמיד לרשותך יספק מענה בכל היבטי התכנון המורכבים ובסנכרון מלא.
תן לנו לסייע לך להגשים חלום ולהפעיל קייטרינג ברישיון , צלצל עכשיו – 08-9316127