רישיון יצרן לעוסקים במזון.
מומחי רישוי עסקים יסייעו לך בעל מפעל מזון או העוסק בתחום המזון בהפקת רישיון יצרן
שלב א – הכנת מסמכי הבקשה
- ביצוע סיור במפעל וקבלת כל מידע אודות תהליכי הייצור.
- סקירת שטח הנכס, תכנון והכנת בקשה לרשיון יצרן.
- העברת חומר ליועצים הנדרשים כגון מהנדס אינסטלציה.
- הכנת פרשה טכנית המסבירה את תהליכי הייצור במפעל וטופס השלכות סביבתיות.
שלב ב – הגשת הבקשה לגורמים המאשרים
- הגשת בקשה לרשיון יצרן במח' בריאות הסביבה.
- הכנת בעל העסק לקראת ביקורת.
- ביצוע ביקורת בעסק ע"י גורמי הרישוי, ומתן דרישות הרשות.
שלב ג – הכנת רשיון יצרן ותנאיו
- ריכוז חוות דעת גורמי הרישוי ונותני האישור (מח' בריאות הסביבה + שירות המזון).
- הדרכת בעל העסק לתיקון הליקויים הנדרשים.
- העברת מסמכים הנדרשים לאישור סופי של רשיון יצרן.
- בדיקה חוזרת של רשות מאשרת.
- הפקת רשיון יצרן.
למידע נוסף אודות רישיון יצרן, לחץ כאן