רישיון יצרן לעוסקים במזון.
מומחי רישוי עסקים יסייעו לך בעל מפעל מזון או העוסק בתחום המזון בהפקת רישיון יצרן

כל השלבים להגשת הבקשה לרישיון יצרןשלב א – הכנת מסמכי הבקשה

  • ביצוע סיור במפעל וקבלת כל מידע אודות תהליכי הייצור.
  • סקירת שטח הנכס, תכנון והכנת בקשה לרשיון יצרן.
  • העברת חומר ליועצים הנדרשים כגון מהנדס אינסטלציה.
  • הכנת פרשה טכנית המסבירה את תהליכי הייצור במפעל וטופס השלכות סביבתיות.

שלב ב – הגשת הבקשה לגורמים המאשרים

  • הגשת בקשה לרשיון יצרן במח' בריאות הסביבה.
  • הכנת בעל העסק לקראת ביקורת.
  • ביצוע ביקורת בעסק ע"י גורמי הרישוי, ומתן דרישות הרשות.

שלב ג – הכנת רשיון יצרן ותנאיו

  • ריכוז חוות דעת גורמי הרישוי ונותני האישור (מח' בריאות הסביבה + שירות המזון).
  • הדרכת בעל העסק לתיקון הליקויים הנדרשים.
  • העברת מסמכים הנדרשים לאישור סופי של רשיון יצרן.
  • בדיקה חוזרת של רשות מאשרת.
  • הפקת רשיון יצרן.

למידע נוסף אודות רישיון יצרן, לחץ כאן